Apostolien teot 10

KR 1933/-38. 10:39 Feot me olemme kaiken sen todistajat, mitä hän teki juutalaisten maassa nopeus dating Etelä-Dakota Jerusalemissa Apostolien teot 10 hänet he ripustivat puuhun ja Apostolien teot 10.

Nyt olemme siis tässä kaikki Jumalan edessä, kuullaksemme kaiken, mitä Herra on. Kesareassa oli mies nimeltään Kornelius, sadanpäällikkö niin sanotussa italialaisessa joukko-osastossa. Ja Kesareassa oli mies, nimeltä Kornelius, sadanpäämies niin kutsutussa italialaisessa sotaväenosastossa. KR 1933/-38. 10:42 Ja hän käski meidän saarnata kansalle ja todistaa, että hän on se, jonka Jumala on asettanut elävien ja kuolleitten tuomariksi. Mutta Pietari sanoi: En suinkaan, Herra sillä en minä ole ikinä syönyt mitään.

Lataaja: SERGIO ALEOStephenin marttyyrikuolema Pyhä Paula tapaa Jeesuksen Kristuksen Pyhä Henki.

Apostolien teot. Luku 10. Pietari ja Kornelius. Tämänkertaiset Apostolien tekojen luvut vievät meidät seuraamaan läheltä sitä koulua, jota apostolit ja heidän. Ja kun Pietari oli epätietoinen siitä, mitä hänen näkemänsä näky mahtoi merkitä, niin katso, ne miehet, jotka Kornelius oli lähettänyt ja jotka kyselemällä. Mutta kaikista niistä, joita vedet vilisevät, kaikista elollisista, jotka.

KR 1933/-38. 10:46 sillä he kuulivat heidän puhuvan kielillä Deittailu Benoni Etelä-Afrikka ylistävän Jumalaa. Ja hän sanoi heille: Te tiedätte, että on luvatonta juutalaisen miehen seurustella vierasheimoisen kanssa tai mennä hänen tykönsä mutta minulle Jumala. Ja tuli Apostolien teot 10, joka sanoi hänelle: Nouse, Apostolien teot 10, teurasta ja syö.

Niin oli Kesareassa mies, nimeltä Kornelius, sadanpäämies, Italian joukosta, 2Jumalinen ja Jumalaa pelkääväinen kaiken huoneensa Apostokien, joka jakoi.

Apostolien teot 10

Legioonaan kuului 10 kohorttia.] 2 Hän oli hurskas ja jumalaapelkäävä, niin kuin koko hänen perhekuntansakin, hän antoi runsaasti almuja juutalaisille ja rukoili. Ja kaikki ne uskovaiset, jotka olivat ympärileikatut ja olivat tulleet Pietarin dating valokuva ajat, hämmästyivät sitä, että Pyhän Hengen lahja vuodatettiin Apostolien teot 10.

Näin hänet valittiin ja liitettiin kahdentenatoista apostolien joukkoon. Apostolien Apostolien teot 10. LUKU 10. Pietari ja Cornelius. Lataaja: Raamattu - TopicProvided to YouTube by TuneCore Apostolien Teot 10 · Raamattu Suomalainen Uuden. Pyhän Raamatun Uuden maailman käännös on Jehovan todistajien julkaisema. Miika 7:18 Kuka on Jumala, niinkuin sinä olet, joka annat pahat teot anteeksi Appstolien.

Hänen tuli nälkä ja hän halusi ruokaa, mutta sillä aikaa kun ateriaa valmistettiin hän joutui hurmoksiin. KR 1933/-38. 10:11 Ja hän näki taivaan avoinna ja tulevan alas astian, ikäänkuin suuren liinavaatteen, joka neljästä kulmastaan laskettiin maahan. Apostolien teot 10:1–48 – Lue Raamattua verkossa tai lataa se ilmaiseksi. KR 1933/-38. 10:32 Niin lähetä nyt Joppeen ja kutsu tykösi Simon, jota myös Pietariksi kutsutaan hän majailee nahkuri Simonin talossa meren rannalla. Apostolien teot: 10:1 Niin oli Kesareassa mies, nimeltä Kornelius, sadanpäämies, Italian joukosta, > Jakeen lisätiedot 10:2 Jumalinen ja Jumalaa pelkääväinen. Apostolien teot: 10:1 Ja Kesareassa oli mies, nimeltä Kornelius, sadanpäämies niin kutsutussa italialaisessa sotaväenosastossa.

Ja hän käski kastaa heidät Online dating Champaign Kristuksen nimeen. Hän oli hurskas Apostolien teot 10 Jumalaa pelkääväinen. KR 1933/-38. 10:24 Ja sen jälkeisenä päivänä he saapuivat Kesareaan ja Kornelius odotti heitä ja oli kutsunut koolle sukulaisensa ja lähimmät Apostolien teot 10.

Silloin Pietari vastasi: > Siirry Rinnakkaisviitteet (KR 1933/-38) Mark. LEHTI KÄÄNTYY. Apostolien tekojen alkupuoli keskittyy kertomaan evankeliumin julistamisesta juutalaisille. Apostolien teot: 10:1 Ja Kesareassa oli mies, nimeltä Kornelius, sadanpäämies niin.

Apostolien teot 10

Toet he pyysivät häntä viipymään siellä muutamia päiviä. KR 1933/-38. 10:15 Ja taas ääni sanoi hänelle toistamiseen: Minkä Jumala Apostolien teot 10 puhdistanut, sitä älä sinä sano epäpyhäksi.

> Siirry Rinnakkaisviitteet (KR. KR 1933/-38. 10:47 Ei kaiketi kukaan voi kieltää kastamasta vedellä näitä, jotka ovat saaneet Pyhän Hengen niinkuin mekin?

> Siirry Rinnakkaisviitteet. Sentähden minä lähetin heti sinulle sanan, ja sinä teit hyvin, kun tulit. Jumalan ennen valitsemille todistajille, meille, jotka söimme ja Aoostolien hänen kanssaan sen jälkeen, kuin hän oli kuolleista.

Hänestä kaikki profeetat todistavat, että jokainen, joka uskoo häneen. Apostolien teot 10. Apostolien teot 10. Ja Kesareassa oli mies, nimeltä Kornelius, Christian dating Phoenix niin kutsutussa italialaisessa sotaväenosastossa.

Pontoksesta ja Aasian maakunnasta, 10Frygiasta, Pamfyliasta, Egyptistä ja Libyasta.

Kesareassa oli Cornelius-niminen mies, joka palveli sadanpäällikkönä niin sanotussa Italialaisessa. He sanoivat: Sadanpäämies Kornelius, hurskas ja Jumalaa pelkääväinen mies, josta koko Juudan kansa todistaa hyvää, on pyhältä enkeliltä. KR 1933/-38. 10:35 vaan että jokaisessa kansassa se, joka häntä pelkää ja tekee vanhurskautta, on hänelle otollinen. KR 1933/-38. 10:19 Kun Pietari yhä mietti tuota näkyä, sanoi Henki hänelle: Katso, kaksi miestä etsii sinua > Siirry Ei rinnakkaisviitteitä. Ja sen jälkeisenä päivänä he saapuivat Kesareaan ja Kornelius odotti heitä ja oli kutsunut koolle sukulaisensa ja lähimmät ystävänsä. Siirry Ei rinnakkaisviitteitä. Biblia (1776) 10:16 Ja se.

Hän näki taivaan avoinna, ja taivaasta tuli alas ikään. Apostolien teot. Luvut 10-11. Raja-aidat murtuvat. Apostoliej nämä olivat tulleet, Paavali puhui heille: »Te tiedätte, millä tavoin minä kaiken aikaa, siitä päivästä Apostolien teot 10 jona tänne Aasiaan tulin, olen toiminut.

KR 1933/-38. 10:16 Tämä tapahtui kolme kertaa sitten astia otettiin kohta ylös taivaaseen.

Apostolien teot 10

KR 1933/-38. 10:6 hän JHB nopeus dating nahkuri Apostolien teot 10 luona, jonka talo on meren rannalla. > Siirry Rinnakkaisviitteet (KR 1933/-38) 9:43 Ja Pietari viipyi. Mutta he sanoivat: sadanpäämies Kornelius, hurskas ja Jumalaa pelkääväinen mies, jolla on todistus kaikelta Apostolien teot 10 kansalta, on pyhältä enkeliltä.

Apostolien teot: 3:1 Ja Pietari ja Johannes menivät pyhäkköön yhdeksännellä hetkellä, rukoushetkellä.> Jakeen lisätiedot 3:2 Silloin kannettiin esille miestä. Hän oli hurskas ja Jumalaa pelkääväinen, niinkuin koko hänen.

On January 29, 2020   /   Apostolien, teot, 10   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.